Frisører søkes
Blondie Salongen vokser og er nå på utkikk etter deg som vil jobbe hos Sørlandets første økologiske frisørsalong. Økologi og bærekraft har kommet for å bli - det samme har naturlig skjønnhet og velvære. Hos Blondie Salongen kan du bidra til begge deler, og samtidig få et sunnere arbeidsmiljø med mindre kjemikalier.

Hos oss vil du få en unik mulighet til å lære å arbeide med et felt innen frisørfaget som bare vil vokse i årene som kommer.

Vi ser etter deg som: 

 • Er grønn i hjertet, men ikke i faget

 • Er opptatt av økologi og bærekraftighet

 • Evner å bygge gode relasjoner og jobber godt selvstendig og i team 

 • Ønsker å bygge opp eller allerede har kundebase

 • Vil være med på å skape din egen arbeidsplass

 • Har lidenskap for frisørfaget og er lærevillig

Vi tilbyr:

 • Leie av frisørstol. Fast ansettelse er også en mulighet

 • Tilrettelegging og fleksibilitet

 • Gode karrieremuligheter og faglig utvikling

 • Et innbydende lokale sentralt i Kristiansand, der alt er tilrettelagt for at du som frisør skal ha de beste arbeidsforhold

 • Et kreativt og raust miljø med positive vibrasjoner og stor takhøyde, der latteren sitter løst 

Om arbeidsgiveren

Blondie Salongen holder til i et moderne og lyst lokale med grønne planter og god atmosfære i Kristiansand sentrum. Økologi, miljø og bærekraft er en viktig del av vårt konsept og vi ønsker å gi våre gjester unike hår-opplevelser og et sunnere og miljøvennlig alternativ til mer tradisjonell frisørbehandling. Vår visjon er å ta ansvar gjennom bruk av produkter med ingredienser som er bra for mennesker og miljø. Vi ønsker kun naturlige, plantebaserte og skånsomme produkter i Blondie Salongen og har derfor valgt det internasjonalt anerkjente miljømerket Aveda som vår samarbeidspartner. 

Blondie Salongen eies og drives av Anne Christine Kator. Hun er født og oppvokst i Kristiansand og har utdannelse og praksis fra Oslo Frisørskole, Elegance School of Make-Up i Los Angeles og Make-Up Designory (MUD) i Hollywood. Anne Christine har 12 års erfaring som frisør og daglig leder ved Dugg Frisører på Grünerløkka i Oslo. Hun har vært vinner av "Årets Frisør" og har gjort styling, make-up og hår for b.la Oslo Fashion Week, Det Nye, ELLE, Dagbladet og HENNE, samt en rekke band og artister. Anne Christine er ei dame med massevis av humor og pågangsmot som brenner for faget og Blondie Salongens grønne konsept.

Vil du bli med på å videreutvikle konseptet vårt?
Er du vår nye frisørkollega? 
Ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg!

Send søknad og CV til post@blondiesalongen.no, slå på tråden, eller ta turen innom salongen for en uforpliktende prat…

Med vennlig hilsen: 
Anne Christine Kator
Frisør og daglig leder - Blondie Salongen
Telefon (+47) 955 20 426
Henrik Wergelands gate 19
4612 Kristiansand