Anne Christine Kator - frisør/daglig leder

Anne Christine er gründerinne og eier av Blondie Salongen. Hun er født og oppvokst i Kristiansand og har utdannelse og praksis fra Oslo Frisørskole, Elegance School of Make-Up i Los Angeles og Make-Up Designory (MUD) i Hollywood. 

Anne Christine har 12 års erfaring som frisør og daglig leder ved Dugg Frisører på Grünerløkka i Oslo. Hun har vært vinner av "Årets Frisør" og har gjort styling, make-up og hår for b.la Oslo Fashion Week, Det Nye, ELLE, Dagbladet, HENNE og Nina Jarebrink, samt en rekke band og artister. 


Silje Kristin Andreassen Tveterås - frisør

Silje (37) er opprinnelig fra Nordmøre og har over 19 års erfaring i frisøryrket. Hun har lang fartstid fra Dugg Frisører i Oslo, der hun har vært både daglig og faglig leder på avdelingene Grünerløkka og Frogner. Her har hun omfavnet det økologiske perspektivet hos Aveda.

På CV’en hennes finner man styling i forbindelse med mote og hårvisninger for bla. Oslo Fashion Week, Line Of Oslo, samt for mange norske kjente designere. Hun har jobbet mye med foto og har stylet hår på katalogbilder, reportasjer og moteserier i forskjellige magasiner. Hun har også vært nominert til Årets Frisør i Oslo.  
⠀⠀⠀