Anne Christine Kator - frisør/daglig leder

Anne Christine er gründerinne og eier av Blondie Salongen. Hun er født og oppvokst i Kristiansand og har utdannelse og praksis fra Oslo Frisørskole, Elegance School of Make-Up i Los Angeles og Make-Up Designory (MUD) i Hollywood. 

Anne Christine har 12 års erfaring som frisør og daglig leder ved Dugg Frisører på Grünerløkka i Oslo. Hun har vært vinner av "Årets Frisør" og har gjort styling, make-up og hår for b.la Oslo Fashion Week, Det Nye, ELLE, Dagbladet, HENNE, Ingunn Birkeland og Nina Jarebrink, samt en rekke band og artister. 

 

Servin Yousif - frisør

Servin er lidenskapelig opptatt av hår og klipper med hjertet. Hun begynte som lærling hos Blondie Salongen august 2015 og tok svennebrevet tirsdag 19 september 2017. Hun er opprinnelig fra Irak og har helt siden barndommen hatt et sterkt ønske om å bli frisør. Hun har nå fulgt barndomsdrømmen. Spesialiteten til Servin er oppsett av hår og tråding av øyenbryn.  

 

Deg

Er du, eller noen du kjenner frisør? Vil du bli en del av Team Blondie og være med å forme et spennende og annerledes frisør-konsept i Kristiansand? Blondie Salongen vokser stadig og vi søker dyktige og kreative frisører med særpreg og egen stil. Jobben som frisør hos Blondie kan være starten på en spennende karriere hos oss. Ta kontakt!