AVEDA INTRODUSERES I NORGE

Miljømerke som forener skjønnhet, velvære og miljøvern

Aveda™, the Art and Science of Pure Flower and Plant Essences er globalt anerkjent for høy kvalitet og botanisk-baserte profesjonelle produkter. Aveda er således ledende innen plantebasert hår–og hudpleie, og møter den økende etterspørselen etter høy kvalitet og naturlig utvunnede skjønnhetsprodukter. Aveda lanserte i Norge med full distribusjon fra 1. september 2013.

Aveda ble grunnlagt i Minneapolis i Minnesota i 1978 med mål om å lage plantebaserte profesjonelle skjønnhetsprodukter som er bedre for mennesker og miljøet. 35 år senere er Aveda tilgjengelig i over 30 land. Aveda er ledende både i sin bruk av innovativ plantebasert teknologi og sine velvære-ritualer, sammen med en ambisiøs sosial og miljømessig agenda. 

Vitenskap og sjel

Aveda har sine røtter i Ayurveda, den 5000 år gamle læren om helbredelse fra Øst India. Ayurveda har en holistisk tilnærming til livet og velvære, og en helhetlig filosofi om balanse. Aveda fusjonerer høy kvalitet, plantebaserte hud-, kropp- og hårpleie produkter med kunsten om opplevelser og tilbyr en sammensatt meny av ulike behandlinger fra topp til tå. 

Å skape plantebaserte produkter av høy kvalitet og behandlinger til fordel for mennesker og miljø, er kun en liten del av Aveda’s grønne korstog. Selskapet streber konstant etter nye måter å være et godt eksempel innen miljøvennlig skjønnhetspleie. Aveda var verdens første privateide bedrift som skrev under på Ceres Principles i 1989 (en koalisjon om miljøvennlig og økonomisk ansvar) og verdens første skjønnhetsfirma som benyttet 100 % vindkraft.

 

Aveda's team ser skjønnhet som sin kunstform ikke som et resultat av et produkt.