ANNE SIRKEL_17.sep.jpg

Anne Christine Kator - frisør/daglig leder

Anne Christine (41) er gründer og eier av Blondie Salongen. Hun er født og oppvokst i Kristiansand og har utdannelse og praksis fra Oslo Frisørskole, Los Angeles School of Make-Up og Elegance School of International of Make-Up i Hollywood.

Anne Christine har 12 års erfaring som frisør og daglig leder ved Dugg Frisører på Grünerløkka i Oslo. Hun har vært vinner av "Årets Frisør" i 2007 og har gjort styling, make-up og hår for b.la Oslo Fashion Week, Det Nye, ELLE, Dagbladet, HENNE, Ingunn Birkeland og Nina Jarebrink, samt en rekke artister og band. 

 

Iselin Terjesen - lærling/assistent

Iselin (18) er lærling og assistent på Blondie Salongen. Hun er fra Birkeland og har lidenskap for hår, make-up, musikk og enhjørninger. Hun har ambisjoner om å bli stylist etter endt frisør-utdanning. Du kan følge bloggen hennes her

 

Jobbe hos Blondie Salongen?

Vil du bli en del av Team Blondie? Vil du være med å forme et spennende og annerledes frisør-konsept i Kristiansand? Blondie Salongen vokser og vi søker dyktige og kreative frisører med egen stil og særpreg. Jobben som frisør hos Blondie kan være starten på en spennende karriere hos oss. Ta kontakt!